Edelsteen sieraden: stralen van top tot teen

Edelsteen sieraden van PhiVi sieraden zijn gemaakt met een missie; vrouwen zoals jij laten stralen, want niets maakt je mooier dan jezelf zijn!

Een edelsteen armband, edelsteen ketting en oorbellen met edelstenen zijn nét iets meer dan een mooi sieraad, want je draagt echt iets waar je blij van wordt! De vrolijke kleuren en symboliek van edelstenen tillen je outfit daarnaast naar een hoger niveau. Je bent jezelf en dat wil je uitstralen. Sieraden met edelstenen kunnen je mooier maken, geluk brengen of een herinnering zijn aan een voor jou bijzonder en speciaal moment in je leven.

In deze blog duiken we in de wereld van de collectie edelsteen sieraden, de werking van edelstenen, de verzorging van sieraden met edelstenen, tips en ideeën hoe je een uniek en persoonlijk cadeau kan geven!

Edelstenen sieraden: een bron van positieve energie

Het imago van een edelsteen wordt vaak geassocieerd met spiritualiteit. De werking en betekenis van edelstenen zal niet iedereen aanspreken en misschien zelfs ‘afschrikken’. Edelstenen hebben iets betoverends! En ondanks dat wetenschappelijk nooit de werking van edelstenen is aangetoond, kunnen mensen wel baat hebben bij het bij zich dragen van een edelsteen. De één ziet misschien een placebo-effect, de ander draagt een edelsteen met volledige overtuiging of omdat een edelsteen nou eenmaal een prachtig natuurproduct is. Welk type jij ook bent, ik ben ervan overtuigt dat ieder op haar eigen manier een edelsteen kan (gaan) waarderen. Dat kan ook zijn om de prachtige kleuren, de unieke ontwerpen van sieraden met edelstenen of als (edel)steentje in de rug!

Iedere edelsteen heeft een eigen betekenis, een karakter, eigenschappen die al eeuwenlang verbonden zijn aan een edelsteen. Maar wat edelstenen gemeen hebben is dat ze je vooral veel positieve energie kunnen geven!

 

Edelstenen sieraden die je terug zult zien in de unieke en handgemaakte ontwerpen van PhiVi sieraden:

 

  • Rozenkwarts: edelsteen van liefde, kalmte en harmonie

Een mooie zachtroze rozenkwarts edelsteen die staat voor liefde. Ben je single? Draag een rozenkwarts edelsteentje in een sieraad en het kan je een boost aan je zelfvertrouwen geven en heel veel liefde naar je toe laten stromen.

Bekijk de collectie rozenkwarts sieraden

 

  • Dalmatiër jaspis: edelsteen voor vrijheid, energie & plezier

De zwart wit gekleurde dalmatiër jaspis edelstenen kunnen je helpen om stress los te laten, uit je hoofd te stappen en weer te genieten van het leven. Plezier maken, dat is waar deze steen je vooral bij kan helpen!

Bekijk de collectie dalmatiër jaspis sieraden

 

  • Aventurijn: edelsteen voor meer succes, geluk & ontspanning

De groene edelsteen Aventurijn past iedereen! Dit gelukskristal trekt van oudsher succes, overvloed en geluk aan. Aventurijn edelsteen kan je kalmeren en zorgen voor meer rust en ontspanning.

Bekijk de collectie aventurijn sieraden

 

  • Maansteen: edelsteen voor vrouwelijke kracht, ontspanning & hoop

De prachtige witte edelsteen maansteen staat voor hoop en een nieuw begin.

Maansteen kan je rust en troost geven. Door de kalmerende werking, vermindert het ook (faal)angsten. De edelsteen zit vol met vrouwelijke positieve energie! Heb je een beetje meer girlpower nodig, kies dan voor een armband met maansteen. Een perfecte edelsteen voor (zwangere) vrouwen!

Bekijk de collectie maansteen sieraden

 

  • Zonnesteen: edelsteen voor positieve energie & vrolijkheid

Een perzik kleurige edelsteen die het zonnetje naar je toe brengt. De edelsteen zonnesteen geeft je een goed humeur en laat je stralen als de zon. Een boost positieve energie en een en al vrolijkheid!

Een edelsteen kan je helpen herinneren aan wat je nodig hebt. Aan waar jij voor wil staan in je leven. Van de kalmerende werking van aventurijn of rozenkwarts, de levensvreugde van een citrien of de kracht van een roze robijn of maansteen. Jij kiest wat bij je past en waar jij blij van wordt, daarom maakt een sieraad met edelsteen je pas echt mooi!

Bekijk de collectie zonnesteen sieraden

Verzorging van je sieraden met edelstenen

Om handgemaakte sieraden met edelstenen lang mooi te houden, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Edelstenen zijn mooie natuurlijke materialen die met zorg behandeld moeten worden. Een paar tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je unieke handgemaakte sieraden:

  • Bewaar je sieraden met edelstenen in een doosje of zakje wanneer je ze niet draagt. Sommige edelstenen zijn kwetsbaar in direct zonlicht en kunnen verbleken, zoals een rozenkwarts of aventurijn. Laat ze dan ook niet te lang in de zon liggen.
  • Doe je edelsteen sieraden af voordat je gaat zwemmen, douchen of sporten. Parfum of bodylotion kunnen je sieraden met edelstenen aantasten, waardoor de glans en kleur dof kunnen worden. Laat het product eerst goed in je huid trekken, voordat je je sieraden met edelstenen om doet.
  • Maak je sieraden met edelstenen schoon met een zachte doek, lauwwarm water en een mild sopje met bijvoorbeeld parfumvrije babyshampoo. Maar let op, niet alle edelstenen kunnen goed tegen water. Je leest dit dan ook altijd in de product omschrijving van het sieraad met de edelsteen.
  • Om langer plezier te hebben van je edelsteen sieraden gebruik je geen agressieve schoonmaakmiddelen of zilverpoetsmiddelen om je sieraden te reinigen.
  • Leg je sieraad met edelsteentjes ’s nachts in het maanlicht, dan kunnen de edelstenen je meer positieve energie teruggeven.

Tips voor het kiezen van edelsteen sieraden:

  • Bedenk wat voor soort materiaal je wilt combineren met edelstenen. Dat kan een uniek edelsteen sieraad zijn gecombineerd met stainless steel, sterling zilver of gold plated.
  • Kies een edelsteen die past bij jou of de persoon aan wie je het sieraad wil geven. Kan die persoon wat ontspanning gebruiken? Misschien wat meer liefde? Of een boost positieve energie? Zoek in de collectie edelsteen sieraden en je vindt ongetwijfeld een mooi en uniek sieraad.
  • Bepaal hoeveel je wilt uitgeven aan een edelsteen armband, oorbel of ketting met steen. Je geeft al vanaf € 14,95 een uniek en persoonlijk edelsteen sieraad cadeau.
  • Ga voor een sieraad met edelsteen dat goed past bij de persoonlijkheid en stijl van jou of je dierbare aan wie je het wilt geven. Je kunt kiezen uit minimalistische armbanden, statement oorbellen of kettingen met bedels. Er zit vast iets tussen wat een geweldig cadeau kan zijn. Kom je er niet uit? Vraag dan even om wat advies via de contactpagina, dan help ik je graag!

Edelsteen sieraden: Een sieraad voor het leven

Edelsteen sieraden zijn niet alleen een mooi-maker, maar ook een manier om je persoonlijkheid te uiten, je humeur te boosten en je dag nét een beetje mooier te maken. Met de juiste verzorging heb je van je edelsteen sieraden een leven lang plezier. Twijfel niet langer en shop de mooiste, meest unieke en trendy edelsteen sieraden online bij PhiVi sieraden!

Shop echte edelsteen sieraden online bij PhiVi sieraden

 

  • Unieke handgemaakte edelsteen sieraden
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Brievenbuspakketje, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven
  • Veilig betalen met iDeal, Klarna of PayPal
  • Snelle verzending binnen 1-2 werkdagen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.